Емери се закани на "Ливърпул" за реванша, Клоп поиска концентрация

Все още вярваме в успеха, каза треньорът на "Виляреал"

28.04.2022 | 07:58 Редактор: Тодор Петров
Емери се закани на

Треньорът на "Виляреал" Унай Емери не бе доволен от загубата с 0:2 в първия двубой с "Ливърпул" от 1/2-финала в Шампионската лига на "Анфийлд". 

Той призна, че е имал конкретен план, който обаче не е сработил. Въпреки това треньорът на испанците обеща, че отборът му ще покаже друго лице в реванша.

"Ще покажем друго лице на реванша. Ще ги притесним повече. Все пак играхме срещу "Ливърпул". Те са силни, те са фаворит, но ние знаем, че можем да им се противопоставим следващата седмица. Имаме нашите оръжия. Все още вярваме в успеха", заяви Емери.

Мениджърът на "Ливърпул" Юрген Клоп бе по-предпазлив в изказването си след двубоя. Той заяви, че отборът му все още не се е класирал и му предстои труден реванш.

"До момента всичко е чудесно, но трябва да пътуваме до Виляреал и да опитаме да се класираме на финала. Ще видим какво ще се случи. Трябва да бъдем концентриране на 100% и в реванша. Водим с 2:0 и това е хубаво. Шансовете ни са по-добри, отколкото преди мача, но трябва да знаем, че още не сме се класирали", коментира Клоп.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК