fallback

Роналдо с първа семейна снимка след загубата на сина си

Футболистът посвети и попадение на починалото си дете

26.04.2022 | 22:52 Автор: Искра Ангелова

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Кристиано Роналдо сподели, че приятелката му Джорджина Родригес вече си е вкъщи с новороденото им бебе.

Футболистът публикува снимка в Intagram, на която позира със семейството си. Вижда се, че Джорджина вече е добре, а Роналдо държи новородената им дъщеричка.

"Дом, скъп дом. Джио и нашето малко момиченце най-накрая са заедно с нас. Искаме да благодарим на всички за милите думи и жестовете. Вашата подкрепа е много важна и ние всички почувствахме любовта и уважението, които вие имате към семейството ни. Сега е време да бъдем благодарни за живота, който току-що посрещнахме в семейството ни", написа той като текст към кадъра, цитиран от teenproblem.net.

Припомняме, че в началото на миналата седмица се разбра, че Кристиано и любимата му са загубили бебе. Родригес беше бременна с близнаци - момче и момиче, но момченцето е починало при раждането.

"С най-дълбока тъга трябва да съобщим, че нашето момченце почина. Това е най-голямата болка, която родител може да почувства. Само раждането на нашето момиченце ни дава сила да преживеем този момент с доза надежда и щастие. Искаме да благодарим на лекарите и сестрите за тяхната експертна грижа и подкрепа. Всички сме съсипани от загубата и любезно молим за уединение в този много труден момент. Нашето малко момче, ти си нашият ангел. Ние винаги ще те обичаме", написа Роналдо в профила си в Instagram.

Снимка: БГНЕС / Архив

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Спорт
fallback