Светът подкрепи Роналдо в трагедията му, португалецът пропуска дербито с "Ливърпул"

Двойката помоли журналистите и феновете да не ги притесняват в трудния момент

19.04.2022 | 14:41 Редактор: Искра Ангелова
Светът подкрепи Роналдо в трагедията му, португалецът пропуска дербито с

Трагичната новина, че Кристиано Роналдо и неговата половинка Джорджина са загубили едно от бебетата, които очакват, се превърна в тема номер 1 и обедини целия футболен свят. 

Двойката помоли журналистите и феновете да се съобразят и да не ги притесняват в трудния момент. Но в социалните мрежи бивши и настоящи клубове, както и съотборници на португалската звезда изказаха своята подкрепа. 

Настоящият отбор на Роналдо - "Манчестър Юнайтед", веднага засвидетелства подкрепа към звездата си, като клубът потвърди, че той няма да вземе участие в дербито с "Ливърпул".

"Вашата болка е нашата болка. Ние изпращаме любов и сила към вас и вашето семейство в този момент. Семейството е по-важно от всичко", гласи текстът на "червените дяволи"

От "Реал" (Мадрид) също реагираха: "Споделяме болката ви и ви изпращаме подкрепа в този момент". 

"Дръж се, Роналдо! Цялото семейство на Спортинг е с теб", написа първият отбор на португалската звезда - "Спортинг" (Лисабон).

Съотборникът на Роналдо в "Юнайтед" Маркъс Рашфорд бе сред първите, заявили своята подкрепа: "С теб и Джорджина съм, братко. Много съжалявам".

Националният отбор на Португалия също изказа съболезнования, а на официалната си страница написа: "Бъди силен, капитане".

"Нашите мисли и молитви са насочени към теб, Джорджина и семейството ти в този труден момент", написаха от "Ювентус".

Бразилската легенда Пеле също се присъедини към милионите, съпричастни към трагедията в семейството на футболиста: "Приятелю, съболезнования в този много труден момент. Нека Бог да утеши сърцата ви."

"Силата да е с теб и семейството ти", допълни бившият съотборник на Роналдо - Хамес Родригес.

Роналдо и Джорджина очакваха близнаци. Те обявиха новината през октомври 2021 г.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК