Тухел след загубата на "Челси": Отсъжданията бяха в полза на "Реал", разочаровани сме

"Заслужавахме да продължим, но не ни бе писано", заяви германецът

13.04.2022 | 10:13 Редактор: Искра Ангелова
Тухел след загубата на

Мениджърът на "Челси" Томас Тухел прие достойно отпадането на отбора си от Шампионската лига и заяви, че с такава игра разочарованието по-лесно се преглъща.

Носителят на трофея за миналия сезон бе на крачка от страхотен обрат след поражението с 1:3 в първия мач, като взе аванс от 3:0, но впоследствие два гола на "Реал" пратиха испанците напред.

"Ясно е, че сме силно разочаровани, но подобни поражения могат да се приемат по-лесно, тъй като дадохме всичко, което имаме. Показахме качества и характер, заслужавахме да продължим, но не ни бе писано. Просто нямахме късмет", заяви германецът, цитиран от gol.bg.

"По-важно е как играхме, как се вложиха момчетата и как действаха тактически. Бяхме дисциплинирани и агресивни, за което отборът заслужава само поздравления. Разочарован съм, че съдията не прегледа сам отново ситуацията при отменения ни гол. Мисля, че като цяла в двата мача отсъжданията макар и с малко, бяха в полза на "Реал", но това е положението", добави той.

"Наистина няма за какво да съжаляваме. Трябваше да наваксваме сериозен пасив, направихме го, но както и в първия мач, и сега отново допуснахме грешки и получихме два гола. Съперникът се възползва от тези ситуации благодарение на индивидуалната си класа. Просто допуснахме твърде много сериозни неточности", каза още Тухел.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК