Нервен Роналдо строши телефон на болно от аутизъм дете, после се извини

Португалецът се замеси в грозен инцидент след загубата на "Манчестър Юнайтед" от "Евертън" с 0:1

10.04.2022 | 18:25 Редактор: Здравко Черкезов

Кристиано Роналдо се замеси в грозен инцидент след загубата на "Манчестър Юнайтед" от "Евертън" с 0:1. Видимо изнервената звезда на "червените дяволи" беше обвинен, че е строшил мобилен телефон на фен след загубата на своя тим. 

В социалните мрежи се появи клип, на който се вижда как при прибирането си към тунела Роналдо силно захвърля нещо на земята. Според свидетели става дума за мобилен апарат. Оказа се, че той е на болното от аутизъм дете – Джейн Хардинг. Неговата майка разказва, че това е първия футболен мач, на който сина и присъства и той е имал невероятен ден до момента на инцидента с Роналдо. 

Впоследствие португалецът се извини за постъпката си:

"Никога не е лесно да се справиш с емоциите в подобни трудни моменти, с които ние се сблъскахме. Въпреки това, ние винаги трябва да бъдем уважителни, спокойни и пример за младите, които обичат тази красива игра. Искам да се извиня за поведението си и ако е възможно, да поканя този привърженик да гледа наш мач на "Олд Трафорд", като знак на феърплей и спортсменство", написа Роналдо в Instagram.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК