Кои са лицензираните сайтове за спортни залози в България?

10.04.2022 | 10:00 Редактор: Ваня Кузманова
Кои са лицензираните сайтове за спортни залози в България?

Букмейкърите в България продължават своята експанзия и през последните няколко месеца можем да открием, че вече има нови лица на пазара. Оператори като Ефирбет могат да представят подробна информация за всеки букмейкър и да ни изненадат с доста сериозен анализ на различните брандове, който помага за по-лесно ориентиране. Логично е, че се говори за лицензирани и законни компании за хазарт и точно по тази причина ще обърнем внимание на всички в следващите редове.

Bet365 е един от най-старите английски брандове, които започват да се развиват в зората на интернет. Тук ще открием огромно портфолио от спортове. Имаме опцията да гледаме спорт на живо, да правим залози в реално време. Този бранд впечатлява с промоции, които се стремят да дадат по-висок шанс на клиентите за успех.

Не можем да пропуснем и Bwin като лице на родния пазар. Това е компания, която се създава от спортни фенове във Виена. Днес е синоним за спортни залози и също така може да се смята за един от основните лидери в индустрията. Тук също ще открием спортни дисциплини, за които може дори да не сме чували. Можем да обърнем внимание на различните видове залози с повишен коефициент.

Betano е оператор, който започва своята дейност през последното десетилетие. За този период успява да получи награди за качество на мобилно приложение. Разполага с добра промоционална структура, разнообразие от спортни дисциплини и също така предлага различни видове залози, които определено са уникални за този бранд. Мисиите са нещо, на което трябва да обърнете внимание. 

Betway е английски бранд, който официално успя да вземе лиценз през март 2022 г. На този етап говорим за един от лидерите в Европа, Южна Америка и няколко щата в САЩ – тези, които са лицензирали хазарта. Това е бранд с традиции и предлага добри бонус системи, както и разнообразие от видове залози. Някои експерти го разглеждат като потенциален лидер.

Winbet е българското участие на пазара и определено може да се заяви, че родните играчи не могат да останат разочаровани. 
Операторът въведи турнири за спорт, а освен това можем да кажем, че това е един от големите брандове с особено добра лоялна програма, която определено се оценява от потребителите. Иновациите тук са на високо ниво.

Родният Efbet от друга страна е един от първите български брандове, които стават международни. Не трябва да забравяме, че като генерален спонсор на родното първенство по футбол, тук родните дербита са с особено добър приоритет и някои от бонус програмите са обвързани именно с него. Тук имаме достъп до много добро пряко предаване за различни спортни дисциплини, включително и български футбол. 

Palms Bet успя да се наложи като един от лидерите на пазара и определено може да се справи като един от особено добрите и качествени оператори в тази платформа. Няма как да пропуснем и факта, че тук ще открием прогресивен джакпот за спорт. Бонус програмата определено впечатлява, но не можем да пропуснем и наличието на някои безплатни игри в платформата. 
Sesame е български оператор с опит в казино игрите и като много други брандове, започва да оперира и в онлайн пространството. Тук определено можем да открием добри спортни предложения, както и бонуси за множествен залог, летящи коефициенти – така наречените завишени ставки за спорт и други.

Alpha е бранд, който също се фокусира в спортните дисциплини и портфолиото предлага над 25 дисциплини. Можем да открием промоции за множествен залог, определен брой селекции за дадена среща и други. Операторът има много сериозни амбиции да се развива на родната сцена и на този етап демонстрира професионализъм.

8888 е оператор, който ще изненада феновете си с професионализъм и високо отношение към обслужването на клиенти и обработването на заявки. Ще открием, че тук имаме спортни турнири, добри бонуси и различни промоции за спорт под формата на безплатни залози. 

Обърнете внимание на факта, че това са лицензираните брандове на пазара и тенденцията показва, че в бъдеще можем да открием нови лица на родната сцена. Ориентирайте се винаги към лицензираните брандове, защото само така получавате прозрачните условия. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК