Стойчо Младенов: Кери е разтърсен, далеч е от играта, която показваше през есента

Каращият проби в тима Костадин Анев ще бъде отпратен

28.03.2022 | 08:05 Редактор: Искра Ангелова
Стойчо Младенов: Кери е разтърсен, далеч е от играта, която показваше през есента

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов обяви, че каращият проби в тима Костадин Анев ще бъде отпратен. 18-годишният халф, идващ от школата на "Монако", тренираше с "червените" през последните няколко дни.

"Не мога да дам точна и ясна оценка, но не е на нивото за ЦСКА. Ще го отпратим момчето от "Монако", призна Младенов след контролата срещу "Спортист" (Своге), спечелена с 3:1.

Той коментира и отсъствието на Греъм Кери, който пропусна днешния спаринг.

"Кери го освободихме до края на седмицата. Знаете каква е ситуацията с него. Ясно е, че всичко му се отрази, разтърси го и това му повлия върху играта. Не е ефикасен. Той е далеч от играта, която показваше през есента. Отдавам го на проблемите, които има в семейството", разясни специалистът, цитиран от gol.bg.

"Всеки ден имаме възможност да работим и върху психиката на играчите. Това ни задължава. Загубихме много точки, не бяхме ефективни в крайната фаза. Имахме възможност да вкараме голове. Анализираме, работим. Бяхме най-неефективни в крайната фаза. Жорди Кайседо ще се прибере щастлив, доволен, надявам се да бъде още по-ефикасен в работата", каза още Младенов.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК