Стоилов иска петима нови в "Левски", Младенов зачеркна крило на ЦСКА

Амос Юга и Греъм Кери са с изтичащи договори и неясно бъдеще

22.03.2022 | 10:31 Редактор: Тодор Петров
Стоилов иска петима нови в

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов е предоставил списък на ръководството на "сините" за летния трансферен прозорец. Мъри иска да подсили състава си на няколко позиции, като е заявил, че държи столичани да привлекат вратар, десен защитник, вътрешен халф, дясно крило и нападател, пише "Тема Спорт". 

В нападение на Герена се целят в намирането на голаджия, въпреки че Стоилов е доволен от представянето на Билал Бари. Ивелин Попов е вероятно попълнение там или за десния фланг на атаката. 

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов пък ще постави във фризера крилото Йоан Баи. Французинът не фигурира в плановете на специалиста и едва ли ще се появи повече в игра. 

Наставникът вече може да разчита на колумбиеца Браян Морено. Именно между него, друг нов - бразилеца Маурисио Гарсес, и Георги Йомов наставникът ще избира за титуляри на фланговете. 

Наред с това на разположение на Младенов е и нидерландецът Яник Вилдсхут. Той обаче ще е със статут на резерва, защото доста често разочарова с изявите си.

Бъдещето на двама от основните играчи на ЦСКА продължава да е неясно. Дефанзивният полузащитник Амос Юга и офанзивният халф Греъм Кери са с изтичащи договори. Контрактите им са до края на кампанията и към момента не се знае дали ще бъдат подновени.

Четете повече в gol.bg

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК