Ясен Петров призна: Отборът ни не е класен

Към подкрепа за националния отбор призова селекционерът преди контролите с Катар и Хърватия

20.03.2022 | 19:30 Редактор: Здравко Черкезов

Към подкрепа за националния отбор призова селекционерът Ясен Петров преди контролите с Катар и Хърватия.

"Отборът ни не е класен", призна Петров. Той отказа да коментира случващото се с Българския футболен съюз (БФС), тъй като според него тези събития влияят негативно на футболистите. Петров дори оправда загубата от Литва през есента с 1:3 с Конгреса на БФС.

"Ще играем на хубав стадион, очаквам много фенове, това ще са ценни мачове. Няма какво да говорим за Хърватия, те са само с 3 души от вътрешното първенство , всички други играят в Европа. Това са много важни проверки преди важните мачове, които започват на 2 юни. Всеки добър резултат срещу подобни отбори е решаващ за самочувствието, с което ще излезем срещу Северна Македония. Това ще е генерална репетиция. Досега не сме играли 4 мача за толкова малко време

Искам да приключим с темата за БФС. Трябва да се концентрираме върху мачовете. Нещата, които се пишат в пресата влияят на футболистите и феновете. Видяхте какво стана в Литва, когато имаше Конгрес. Отиваме, за да представим България. Търсим добри резултати. Не ни е писано да ни бъде лесно. Продължаваме да работим и да сформираме отбор. Тези момчета се нуждаят от подкрепа. Не се молим за подкрепа, желаем да я получим", заяви националният ни селекционер.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК