Какви опции за залози на футбол ни дава БетУей?

Почитателите на футболните залози в България вече имат нова трибуна за изява

12.03.2022 | 11:48 Редактор: Ваня Кузманова
Какви опции за залози на футбол ни дава БетУей?

Почитателите на футболните залози в България вече имат нова трибуна за изява – Betway. Пазарът на букмейкърите у нас продължава да се разраства и да става все по-конкурентен, а с влизането и на Betway значително ще се вдигне и качеството. Букмейкърът е известен в цял свят, оперира в десетки страни, а вече има лиценз за извършване на хазартна дейност и в нашата страна. За да правите футболни залози, се нуждаете от БетУей регистрация, която става бързо и лесно в няколко стъпки. Едва след това вие ще можете да опитате от "магията" на Betway – множество събития с богат набор от пазари, различни турнири, топ коефициенти, атрактивни бонуси и отлични функции. За всички опции за залози на футбол в Betway ще ви разкажем в следващите редове.

След като отворите Betway, ще забележите, че сайтът е с отличен дизайн и навигация. Спортната секция стои на челно място на платформата, а когато я отворите, пред вас ще се открият множество възможности. Betway поставя акцент на своите топ оферти, в които предлага повишени коефициенти. Това са различни събития, за които букмейкърът дава по-завишени ставки от стандартните, с което играчите само могат да спечелят. Специално място в секцията е предвидено и за всички промоции на букмейкъра – нещо, което всеки играч търси при регистрацията си в нов сайт за спортни залози.

Футболът е най-гледаният спорт и като такъв е и най-търсен от залагащите. В секцията "Футбол" на Betway ще откриете водещите първенства в Европа – английската Висша лига, испанската Ла Лига, немската Бундеслига, италианската Серия А, френската Лига 1, а освен това ще намерите мачове и от българската Първа лига. Ще останете изненадани от това, че макар и ново име на българския пазар, Betway дава изключително богат избор от пазари за всеки футболен мач. Вие можете да залагате както на традиционните пазари като краен изход или под/над голове, така и на комбинирани пазари като например "Двоен шанс & общо голове", където коефициентите са значително по-високи.

В много букмейкърски сайтове трябва да се "убиеш" от търсене, докато намериш даден мач. В Betway този проблем е решен, като е създаден бърз достъп към ежедневните футболни мачове, отделните първенства, а освен това можете да търсите събития и отбори в търсачката на сайта. Така няма да губите време в търсене на даден мач и ще можете да направите вашия залог много по-бързо. Това е от особено значение най-вече при залозите на живо, когато всяка секунда е ценна. В този ред на мисли трябва да кажем, че залаганията в реално време във футболния раздел са на чудесно ниво и ще можете да се възползвате веднага след регистрация. 

Още с регистрацията си вие ще се насладите на атрактивен начален бонус, който да ви даде летящ старт в залаганията. След това пък вие ще можете да ползвате различни промоции и оферти на букмейкъра, като тук са и любимите на всички безплатни залози. Betway се е погрижил за клиентите си, тъй като бонусите са едно от най-важните условия за всеки залагащ. Тук е моментът да отбележим и какви са коефициентите на Betway – те са наистина атрактивни и със сигурност ще задоволят и най-смелите желания на играчите.

Трябва да споменем, че Betway предлага и всички популярни функции при залагане на спорт – затваряне на залог, познат още като "кешаут", а също и частично затваряне на залог, при който затваряте само една част от вашия залог, а друга продължава да бъде активна. Също така вие можете да се възползвате и от Bet builder опцията, с която играчите могат да създават собствени множествени залози за конкретно събитие. Това е невероятна функция, която се използва все по-масово от залагащите.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК