Десподов: Купата и титлата са нашите цели, не коментирам ЦСКА и "Левски"

"През 2021 г. направих неща, които не бях правил досега", каза футболистът на "Лудогорец"

08.03.2022 | 18:18 Редактор: Искра Ангелова

Имам планове в главата, но съм изцяло фокусиран върху "Лудогорец". Това заяви нападателят на българския шампион Кирил Десподов, който получи наградата си за "Футболист на годината" на официална церемония в София.

Той бе категоричен, че очакванията сега към него са по-големи.

"Очакванията са много по-големи, очаква се да си още по-добър, това не ме притеснява, а ми дава мотивацията да се представям по-силно. Трябва да има силна конкуренция, не трима човека да се борят за наградата, а 13. Много е важно за националния отбор, за развитието на българския футбол. Всяка една награда е специална за мен, може би изминалата 2021 година направих неща, които не бях правил досега", каза звездата на "орлите".

"Купа и титла са нашите цели до края на първенството, след това имаме други цели, които ще гоним на всяка цена. Не искам да коментирам ЦСКА и "Левски". Успях да гледам първото полувреме, тежки условия и за двата отбора, не мисля, че е коректно да коментирам други отбори. Определено и двата отбора са доста израснали и по-силни от миналата година, това е много радостно за нас, защото имаме силна конкуренция, която ни преследва. Сега предстои дерби в неделя с "Левски", надявам се на хубав мач и победа", допълни Десподов.

Вижте повече в репортажа на Моника Симеонова.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК