Мъри Стоилов: На терена ще има футболна война, излизаме за победа срещу ЦСКА

Нека по-добрият победи, нашите взаимоотношения със Стойчо Младенов няма да се променят, коментира треньорът на "сините"

05.03.2022 | 16:04 Редактор: Елеонора Танева

ЦСКА е изключително уверен отбор, но ние излизаме за победа. Това заяви старши треньорът на "Левски" Станимир Стоилов преди Вечното дерби с "армейците". Сблъсъкът е утре, 6 март, от 14:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"В последния мач не бях доволен от представянето, надявам се сега да променим нещата. В тези мачове няма фаворити, както гласи клишето, важно е да видим докъде сме достигнали. Надявам се моите футболисти да оставят сърце и душа и да зарадваме хората с една победа. Другият лагер малко ме вълнува дали има напрежение или не, интересува ме ние да играем с амбиция. Не можеш да бъде част от "Левски" и да не си под напрежение. Мен ме интересува да победим в утрешния мач, в този мач не трябва да се правят сметки за класиране – да, трите точки са важни, винаги е добре да побеждаваш ЦСКА", заяви Стоилов.

Той уточни, че съставът няма да бъде от 11 човека, а цялата група, защото не се знае кой ще се наложи да помага. Всички футболисти щели да бъдат в готовност. Стоилов похвали ЦСКА за увереността в тима. Треньорът няма претенции и към съдиите. 

"Всички съдии имат моето уважение, не мога да кажа нищо повече. желанието ми е "Левски" да играе по най-добрия начин. Имаме достатъчно опитни и умни футболисти, имаме и подобрени взаимодействия. Сега е моментът футболистите ми да покажат целия си потенциал. Да, имаме отлични човешки взаимоотношения, не сме се чували скоро, утре на терена ще има футболна война и съперничество. Нека по-добрият победи, нашите взаимоотношения със Стойчо Младенов няма да се променят", добави треньорът на "сините".

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Ей, Богу !!!
преди 2 години
Колко мъка има по този свят? Никак не не лесно цялото ти съществуване да е свързано с ЦСКА !!! Сигнализирай за неуместен коментар