Мъри Стоилов: ЦСКА има психологическо предимство преди дербито

Треньорът на "Левски" се надява статистиката да започне да се обръща

04.03.2022 | 09:15 Редактор: Тодор Петров
Мъри Стоилов: ЦСКА има психологическо предимство преди дербито

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов е убеден, че тимът му може да спре черната серия в дербито. "Сините" се изправят срещу ЦСКА в неделя от 14:00 часа на националния стадион. 

Те не са печелили в последните 8 издания на мач №1 у нас (4 равенства и 4 загуби), като вече отстъпват в общия баланс – имат 55 победи срещу 57 на съперника.

"Трябва да започнат да се обръщат нещата в посоката на "Левски". Противникът обаче е в по-добро психологическо състояние – и като възможности, и като селекция, защото има много голям обем играчи. Разполагат с четирима централни нападатели, а играят с един. Аз не искам да имам такава бройка, а да играем добре и няма да закъснеят дните, в които "Левски" ще побеждава редовно ЦСКА", заяви Стоилов за "Тема Спорт".

"Всеки, който не мисли доброто за "Левски", ми е враг. Да, има и подводни камъни, има хора, които искат на тях да им е добре, а аз настоявам на клуба да е добре. Със собственика имаме стиковка в действията, той знае истината за моята работа. А Иво Ивков знае другата, финансовата истина", каза още той.

Четете повече в gol.bg

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК