Стойчо Младенов отказа да говори преди дербито, важен играч е аут за мача

"Ние сме по-класният отбор и очаквам пак да ги победим", каза помощник-треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков

04.03.2022 | 14:02 Редактор: Искра Ангелова

Помощник-треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков говори преди дербито с "Левски" в неделя. Двубоят на стадион "Васил Левски" е от 14:00 часа. Той разкри, че Стойчо Младенов е решил да не се появява пред медиите преди двубоя със "сините".

"Състоянието на отбора е добро и има настроение. Повечето футболисти са здрави и ще бъдат на разположение на треньора Стойчо Младенов. Имаме контузени - Варела няма да вземе участие, както и Гарсес на 90% няма да се възстанови. Хубавото е, че Тибо Вион ще бъде готов. Решението да не присъства на пресконференцията е на Стойчо Младенов. Очаква ни най-хубавият мач в България. Настройката и на двата отбора ще е за победа, дано ние победим. Така беше в последните мачове между двата отбора. През есента ги победихме с 2:1 и очаквам нов успех. "Левски" надгражда, но ние сме по-класният отбор и се надявам да победим", заяви Нанков.

"Не се притесняваме от съдиите. Така са преценили в СК, трябва да се дава шанс и на по-неопитни рефери. Дано свири каквото види и да се получи добър мач. Всички отбори си говорят със съдиите. Когато виждаме несправедливост и тенденциозно отношение, няма как да не реагираме. Виждате, че когато всичко е нормално, няма реакции от наша страна", добави още той.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК