Безплатно ли е мобилното приложение на Бетано за Андроид?

14.02.2022 | 16:53 Редактор: Елеонора Танева
Безплатно ли е мобилното приложение на Бетано за Андроид?

В модерния свят десктоп версиите стават все по-малко използвани, просто защото животът на хората е толкова динамичен, че много рядко имаме време да сме седнали пред лаптопа с развлекателна цел. Това в пълна степен важи по отношение на тези версии на хазартните компании. Рядко може да си позволим да сърфираме в интернет по време на работния ден. Затова пък мобилното приложение на Betano за Android ни предоставя перфектната възможност да се насладим на всички свои гемблинг тръпки директно през нашите мобилни устройства. В следващите редове ще погледнем по-детайлно как може да използваме тази функционалност.

Безплатна употреба

На първо време, важно е да се уточни, че мобилната апликация на Betano е с напълно безплатен достъп и няма да ви струва никакви средства. Ясно е, че доста от наличните приложения в магазина на Андроид трябва да бъдат закупени срещу съответна сума, което в много голяма степен отблъсква клиентите и ги кара или да търсят алтернативи, или просто да изоставят идеята, която са имали в главата си. Все пак, по отношение на хазартната индустрия това не важи. До момента, в който решите, че трябва да започнете залагането, може да разглеждате всички функционалности на сайта на Betano, без никакви угризения.

Как да се сдобием с приложението?

Стъпката е изключително лесна и добре позната за повечето от вас. Единствено трябва да влезете във виртуалния магазин на Андроид и да напишете името на хазартния бранд, на който сте се спрели – в този случай Betano. В този момент ще ви излезе опцията да изтеглите апликациите, а след това започва и шоуто, както се казва. Приложението е достатъчно леко, за да не задръсти телефона ви и да не ви се налага да се чудите коя друга функционалност да изтриете, за да създадете необходимото пространство.

Има ли скрити рискове?

Няма такива, така че теглете смело. Betano е напълно лицензирана компания според стандартите, наложени от Държавната комисия по хазарта, съответно всичко, до което се докоснете, ще бъде легално и безопасно за вас и вашите устройства. Не бива да се притеснявате, че ще трябва да теглите други приложения, натоварвайки смартфона си ненужно.

Кога трябва да заплатим сума?

Този момент може да настъпи само ако искате да започнете сериозната игра в рамките на сайта на Betano. Гледането на всички функционалности и коефициенти в рамките на секциите за спорт и казино е напълно безплатно. За някои от тях обаче може да ви се наложи да си направите регистрация, която сама по себе си отново е напълно безплатна и не изисква повече от няколко минути. След нейната направа ще сдобиете със собствен профил, в който може да вкарвате и собствени средства, ако решите, че хазартът е за вас. Разбира се, за да теглите обаче каквито и да било суми ще ви се наложи да преминете през друг добре познат процес – на верификацията.

Заключение

Както виждате, не може да говорим за никакви такси при самото сваляне на приложението. На този етап всичко е безплатно и може да си разглеждате колкото желаете. Приложението е леко и няма да натовари излишно вашите устройства. Ако все още имате съмнения в това отношение, може да сте спокойни – няма да съжалявате.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК