Не само се бият като зверове, но някои от тях са много секси

Запознайте се и с най-привлекателните ММА "машини" в Белатор

04.02.2022 | 11:31 Редактор: Тодор Петров
Не само се бият като зверове, но някои от тях са много секси

Красиви дами като Пейдж Ван Зант, Джулиана Пеня, Валентина Шевченко и други са били и/или продължават да бъдат част от UFC. Запознайте се и с най-привлекателните ММА "машини", които се състезват в конкурентната организация Белатор.
 
Илима Макфарлейн

Бившата шампионка в категория "муха" е истинско доказателство за полинезийската красота. Тя е родена в Хонолулу, Хавай, но живее и тренира в Сан Диего, Калифорния. Има една единствена загуба в дванайсет професионални двубоя.

Лиа Маккорт

Тя е родена в Ирландия и е майстор на бразилското джу джицу и събмишън граплинга. Намира се в серия от пет поредни победи, като губи единствено в дебюта си в професионалния ММА. Тя е красива блондинка, която може да те излъже с красота, а след това да те накара да се предадеш с някоя граплинг техника за секунди.

Валъри Лоуреда

Може би най-популярната и най-атрактивната ММА състезателка на Белатор е Валъри Лоуреда. Тя впечатлява с кръшните си танци и непристойното си поведение в социалните мрежи. Има четири победи в пет професионални двубоя, а преди да се захване със смесени бойни изкуства, се състезава в таекуондо.

Вижте още ММА красавици в Boec.bg

Снимка: Instagram

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК