Обраха дома на Бензема, докато играе за "Реал" (Мадрид)

Той живее в град Сан Себастиан де лос Рейес

24.01.2022 | 21:21 Редактор: Искра Ангелова
Обраха дома на Бензема, докато играе за

Къщата на Карим Бензема била обрана в неделя, докато френският нападател играел за "Реал" (Мадрид) срещу "Елче", съобщиха полицейски източници за АФП.

Бензема, който пропусна дузпа и след това излезе контузен от терена на "Сантяго Бернабеу", се завърнал за да завари дома си "в пълна бъркотия", въпреки че за момента не е ясно какво е било откраднато. "Играчът осъзнал какво се случило, когато се върнал в дома си след мача и заварил цялата къща в пълна бъркотия", споделиха източниците.

Бензема живее в град Сан Себастиан де лос Рейес, северно от Мадрид. Според информациите извършителите са прескочили оградата извън къщата, преди да влязат след като счупили прозорец.

34-годишният играч е поредният футболист в Испания, който става жертва на грабеж, докато играе мач, независимо от усилията на полицията да се справи с проблема в последните години. Испанската полиция заяви през 2019, че успешно е открила мрежа от крадци, които специфично планирали операции върху футболисти, играещи за "Атлетико" (Мадрид) и "Реал" (Мадрид), информира gol.bg.

Полузащитникът на "Реал" Каземиро и Томас Партей, който сега е играч на "Арсенал", бяха сред жертвите на обирджиите. Бензема трябваше да бъде заменен през втората част при равенството 2:2 с "Елче" поради проблем в адуктора.

Той ще мине допълнителни тестове в понеделник, добавиха от клуба. Нападателят бе и пропуснал дузпа през първото полувреме, а това бе първи пропуск за него от бялата точка за Кралския клуб от 17 изпълнения. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК