Отбор от Серия "А" връща Десподов в Италия?

"Емполи" в момента води преговори със звездата на "Лудогорец"

04.01.2022 | 10:27 Редактор: Искра Ангелова
Отбор от Серия

Нова година, нова порция новини за бъдещето на Кирил Десподов. Този път обаче те идват от най-високото ниво – италианската библия Gazzetta dello Sport. Според изданието деветият в класирането - "Емполи", работи усилено за връщането на българския национал в Серия "А".

Преди около година Десподов играеше в "Каляри", но по една или друга причина не успя да се наложи в стартовия състав. Той първо бе даден под наем в "Щурм" (Грац), след това в "Лудогорец", като впоследствие бе закупен от разградчани за около 2 млн. евро.

"Емполи" в момента води преговори с "Лудогорец", като цената, която "орлите" искат за своята най-голяма звезда, е 5 милиона евро. Именно тази цифра отстрани другите италиански ухажори на Десподов като "Монца", "Лече" и "Бреша" от Серия "Б".

Шансът за трансфер на Десподов тази зима обаче не изглежда много голям, пише "Мач Телеграф". Причината е, че "Лудогорец" води със само 2 точки на ЦСКА и е ясно, че битката за титлата ще е жестока.

За да се подсилят "орлите", вече привлякоха Рик от "Сеара" и Спас Делев от "Арда". Поне още половин дузина футболисти се спрягат за трансфер в Разград. Сред тях са Ивайло Чочев и Даниел Наумов от ЦСКА 1948, както и нападателят Тиаго от "Крузейро".

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК