ЦСКА със свирепа атака срещу спортния министър

По-некомпетентна личност в спорта никога не сме срещали, заявиха от клуба

08.12.2021 | 10:34 Редактор: Тодор Петров
ЦСКА със свирепа атака срещу спортния министър

ЦСКА публикува офанзивна декларация срещу служебния министър на младежта и спорта Андрей Кузманов. Вчера той обяви, че заради задълженията на "армейците" дружеството "Сердика спортни имоти" е пред фалит. По думите му 98% от загубите на това дружество се дължат на ЦСКА.

"Армейците" публикуваха на официалния си сайт следния отговор:

"НЕуважаеми министър Кузманов! И Вие като всички държавни "хрантутници", получихте най-после малко слава и журналистическо присъствие... ЦСКА е клуб със 73 годишна история и вярвайте ни, по-некомпетентна личност в спорта никога не сме срещали! През тези години великият ЦСКА се превърна в гордост и символ на българския непобедим дух пред света, а не на всеядното същество на луканката в България.

Всички ние, състезатели и ръководители на спортните клубове в ЦСКА, просто се чудим как такова същество е попаднало в най-висшето управление на държавата. Та на това същество от 7 месеца, откакто му дадоха власт, в устата му е единствено името на великия ЦСКА.

Горкият човечец, изкарал е поне за луканка, но когато вятърът на промяната задуха, той реши пак да защити "взятката", услужливо предоставена му от враговете на най-успелия български клуб.

Защо го правите? Има ли смисъл, освен този, че не защитавате държавния интерес, а собственото си благополучие? В нашата дълга история станахме свидетели на какви ли не исторически падения, но никога не срещнахме по-проста маса и егоизъм.

Но ние впрочем знаем, г-н Министър, че вие сте пръв поддръжник на Истанбулската конвенция и джендър идеологията. За справка, да попитаме Силвестър Лолов, а за "взятките" - Пламен Манолов.

Бъдете здрав, г-н Министре Кузманов!

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК