Мъри Стоилов иска държавата да помогне на "Левски"

Не трябва да отстъпваме от стила си, каза треньорът на "сините" преди срещата с "Царско село"

30.11.2021 | 15:50 Редактор: Здравко Черкезов

"Знаете, че казах, че ще запазя толерантно отношение към всички клубове. Не желая да коментирам други клубове. Не е приятно, когато се играят мачове без публика", сподели треньорът на "Левски" – Станимир Стоилов, който даде пресконференция преди гостуването на "сините" на "Царско село". Шампионатната среща е в сряда от 17:30 часа.

"Засега 100% пропуска мача Георги Миланов. Ако има проблем при даден играч, няма да поемаме рискове.

Добре познавам отбора на "Царско село". Това е тим, който винаги се опитва да играе футбол. С треньор като Любо Пенев, отборът им ще се опита да играе футбол (да се надиграва). Надявам се нашият тим да спечели мача. Факт е, че нямаме постоянство в играта. Разбирам го напълно. Желанието е да се представяме добре и да печелим. Най-малкото да не отстъпваме от стила на "Левски".

Винаги съм смятал, че една държава трябва да се обърне с лице към спорт номер едно в света. Държавата трябва да помага на всички, да строи бази и стадиони. Държавата трябва да помисли как да помогне в изграждането на модерни стадиони. Не може да минават някакви консултации (за развитието на спорта и футбола в България) без присъствие на левскари. Нормално е да се помогне на двата водещи клуба. В България трябва да се построят стадиони по най-бързия начин", гласят част от най-интересните фрази и тези, които изрази наставникът на "синия" тим Стоилов. 

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК