Билетите за SENSHI на 4 декември вече са в продажба

Сблъсъкът на титаните ще се проведе пред публика във Варна

18.11.2021 | 15:20 Редактор: Искра Ангелова
Билетите за SENSHI на 4 декември вече са в продажба

Феновете на бойните спортове ще имат възможност да се насладят на най-голямото бойно шоу за годината от първи ред, защото събитието ще е отворено за публика! Билетите за десетото издание на международната бойна галавечер SENSHI вече са в продажба в мрежата на Eventim.bg. Сблъсъкът на титаните ще се проведе съобразно всички мерки и регламенти на здравните власти на 4 декември  от 19:00 часа в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна.

Бойната карта на SENSHI ще включва 11 взривоопасни двубоя по правилата KWU SENSHI и KWU Full Contact между шампиони по бойни спортове от общо 14 държави. За големия турнир в България ще пристигнат бойци от Португалия, Румъния, Швейцария, Испания, Франция, Украйна, Беларус, Черна гора, Сърбия, Словакия, Босна и Херцеговина, Русия и Германия. На SENSHI ще излязат и едни от големите български имена в бойните спортове, а скоро ще бъдат обявени и техните имена.

Билетите за SENSHI са на цени от 10 и 20 лв. Всеки може да си резервира и VIP  маса, от която да наблюдава сблъсъка на титаните от още по-близо.

Специално за галавечерта в България отново ще пристигнат К-1 величията, трикратните и четирикратни световни шампиони в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст, които ще бъдат рефери и коментатори на галавечерта. За пръв път на SENSHI ще видим и грандиозния ветеран от веригата "K-1 Max" Алберт Краус. Холандецът е бивш състезател в "полусредна" и "средна“ категория и е първият шампион на веригите "К-1 Маx" и "SUPERKOMBAT". Той е и носител на световни титли в муай тай на няколко организации и може да се похвали с над 120 професионални срещи в кариерата си, в които е мерил сили с имена като Джорджо Петросян, Буакау Банчамек, Анди Ристи, Анди Соуер и други. Той пристига в България, за да се включи в тренировъчен семинар, който Професионалната лига на Световния киокушин съюз ще проведе между 3 и 5 декември в морската столица.

Бойният спектакъл ще се излъчва на живо по националната телевизия Bulgaria ON AIR, MAX Sport 1, по американската телевизия FITE, както и онлайн на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и на Kyokushin Karate News.

За допълнителна информация относно бойната карта на събитието следете сайта и социалните мрежи на SENSHI във Facebook, Instagram и Youtube.

SENSHI 10 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец", MAX Sport, "България Еър" и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI 10 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Novinata.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК