Италиански спортен гигант в модата ще облича играчите на ЦСКА

"Армейците" подписаха договор с концерна "Макрон"

12.11.2021 | 12:52 Редактор: Тодор Петров

Футболистите на ЦСКА ще играят с екипировка на италианския спортен концерн "Макрон" от сезон 2022/23 година. Най-титулуваният футболен клуб в България подписа 2-годишен ексклузивен договор с компанията от Апенините, която ще осигури на тима индивидуална серия облекла, разработени специално за "армейците".

Именно личният подход на италианския концерн към ЦСКА е убедил ръководството на клуба да се довери на един от най-силните и разпознаваеми спортни брандове в Европа.

"Контрактът с "Макрон" също така ще позволи на нашия клуб да предложи на привържениците си цялата гама екипировка, с която ще разполагат и футболистите и треньорското ръководство", пишат "армейците" на клубната си страница.

Компанията гарантира и достатъчна наличност на всички размери и продукти в клубния онлайн магазин от новия сезон. Съвсем скоро ЦСКА и "Макрон" ще покажат и дизайна на новата екипировка, с която "армейците" ще играят от следващата година.

"За нас е истинско удоволствие да бъдем партньори с такъв клуб като ЦСКА, който се присъединява към нашето семейство. Чакаме с нетърпение възможността да изразим богатата история на най-успешния български клуб чрез новите екипи с тяхната уникалност и с внимание към детайла. Вярваме, че екипировката през новия сезон ще допадне и на феновете и те ще носят с гордост новите фланелки на ЦСКА", коментира изпълнителният директор на "Макрон" Джанлука Паванело.

"За нас беше важно да имаме партньор, на коготo можем да разчитаме. "Макрон" е един от водещите спортни брандове в Европа и ние сме щастливи, че в бъдеще ще работим с тях", бяха първите думи на изпълнителния директор на "армейците" Филип Филипов.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК