Куман изригна срещу феновете на "Барса": Нямат морал и ценности

Въпрос на образование е, смята нидерландецът

26.10.2021 | 16:52 Редактор: Здравко Черкезов
Куман изригна срещу феновете на

Треньорът на "Барселона" Роналд Куман отвърна на феновете на клуба, след като беше обграден от десетки ядосани запалянковци при загубата от Реал Мадрид в неделя.

Очевидно нидерландецът няма намерение да отстъпва, тъй като влезе остро на привържениците и изрази съмнения в техния умствен потенциал...

"Не считам, че има решение на този проблем. За мен това е по-скоро социален проблем, не е въпрос на това, че те са каталунци. По-скоро е въпрос на образование, те нямат морал и ценности. Но атмосферата на терена, дори при 0:2, бе обратната, и не трябва да обръщаме кой-знае какво внимание на тези хора. Не бях уплашен, имаше момент, в който казах "Ще изляза", но по-добре, че не го направих. Разбирам, че хората не са щастливи, но човек не очаква това", изригна клубната легенда Куман.

"Няма нужда да им обръщаме много внимание и изглежда, че скандалът беше само спрямо мен, но всъщност беше с много играчи, със семействата им. Може би при мен беше по-ескалиращо. Клубът знае, че това не може да се повтори и трябва да намери друга формула. Не трябва да му се обръща повече внимание, това е социален проблем това се случва по целия свят, не само тук", каза още "лалето", предаде gol.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК