Депутат от ИТН: Тежките софри и корупцията победиха шанса за промяна във футбола

"Не трябва да позволяваме това да продължава", заяви Радостин Василев

13.10.2021 | 16:52 Редактор: Искра Ангелова
Депутат от ИТН: Тежките софри и корупцията победиха шанса за промяна във футбола

Депутатат от ИТН Радостин Василев изригна от изборните резултати и поредната победа на Боби Михайлов за шефското място в БФС.

Както е известно, Василев дълги години бе част от ръководството на ЦСКА, а в последствие влезе в екипа на Любо Пенев, който не успя да свали от власт Боби Михайлов.

Ето какво написа Василев във Facebook:

Умишлено изчаках да преспя. Искаше ми се да греша. Уви, не греша. Трудно се прави нещо хубаво в България, а във футбола е още по-трудно. Аз съм един от първите, които казаха, че БФС е мафия през 2009 г. и тогава бяхме неколцина.

И в държавата, и във футбола мръсниците искат да те смачкат, да те няма, присмиват се, обиждат. Твърде дълго е било мракобесна нощ в нашата родина, а във футбола буквално непрогледна.

Хората са свикнали със състоянието на летаргия. То се е превърнало в битие и от там в съзнание. Вече си мислят, че тъмното им харесва, заблуждават се, че виждат в него и дори го считат за норма. Скоро ще играем футбол на тъмно и ще се радваме.

Вчера дълбоката държава във футбола ни, в лицето на Борислав Михайлов, спечели срещу кандидат, който търси промяна и развитие. Кандидат с авторитет и екип от професионалисти, а не легендарни пияници и пропаднали величия.

Вчера тежките софри, алкохолът, фалшът и корупцията във футбола победиха шанса за промяна и интелекта. Така е и в държавата засега. Не трябва да позволяваме това да продължава и всеки от нас трябва да даде своя принос!

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК