На Меси хич не му е лесно: Ставал все по-нисък и по-нисък

От Le Parisien са особено критични към шесткратния носител на Златната топка

21.09.2021 | 16:28 Редактор: Здравко Черкезов
На Меси хич не му е лесно: Ставал все по-нисък и по-нисък

Новата звезда на ПСЖ Лео Меси продължава да е подлаган на ожесточени критики след дербито с "Олимпик" (Лион), спечелено драматично с 2:1.

Този път вестник Le Parisien е критичен към шесткратния носител на Златната топка, който отказа да поздрави Маурисио Почетино след смяната си четвърт час преди края на мача.

В своята хроника медията отделя място за коментар на играта на аржентинеца. "Меси изсъхва. Става по-нисък и по-нисък... ходи, но не тежи в играта".

Prudence ou message d’autorité ? Messi, un remplacement qui interroge
➡️ https://t.co/keFcznvojX pic.twitter.com/eVP6DlxuJY
— Le Parisien | PSG (@le_Parisiдen_PSG) September 20, 2021

Относно смяната, Le Parisien посочва, че има версия, според която Почетино е искал да направи демонстрация на личността на аржентинеца и характера му, който той проявява в съблекалнята. По-късно беше съобщено, че Меси е бил изваден от игра заради лека болка в коляното, информира gol.bg

Той даже пропусна днешната тренировка, но още няма коментар защо не празнува успеха със съотборниците си и феновете и защо не се зарадва при победното попадение на Мауро Икарди, паднало дълбоко в добавеното време. 

Меси още е в търсене на първия си гол за френските богаташи. Той вече изигра три мача, но не успя да се разпише. Срещу "Лион" и гредата го спря от откриване на головата сметка.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК