"Левски" и ЦСКА 1948 поделиха точките след 0:0 на "Герена"

В следващия кръг "сините" са символични гости на ЦСКА в поредното издание на вечното дерби

18.09.2021 | 21:59 Редактор: Жаклина Иванова

"Левски" и ЦСКА 1948 завършиха при нулево равенство в среща от 8-ия кръг на Първа лига. Старши треньорът на "сините" Станимир Стоилов направи официалния си дебют на "Герена", след като се завърна начело на клуба след 13 години при гостуването на "Локомотив" (Пд).

На "Георги Аспарухов" в столицата домакините отправиха повече точни удари по посока вратата на армейците, като имаха и лъвския пай от владението на топката, но така и не успяха да преодолеят родния национал Даниел Наумов, който се прояви решително на няколко пъти при удари на Марин Петков, Билал Бари и Борислав Цонев.

От другата страна, ЦСКА 1948 нямаше толкова сериозни възможности за гол, но все пак си тръгна с точка и разочарова Мъри и вдъхновената публика на "Герена", която подкрепяше неистово любимия тим. За Николай Киров това също бе втори пореден мач без поражение след идването от "Арда" – в предишния кръг "червените" надиграха "Ботев" (Враца) у дома с разгромното 5:1.

"Левски" заема десетата позиция с осем точки, на три пред днешния съперник, който е предпоследен в таблицата. В следващия кръг "сините" са символични гости на ЦСКА в поредното издание на вечното дерби.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК