Музикалното бойно шоу ЕFM ще се проведе на 11 септември

Четирима българи ще излязат на бойната арена - Георги Валентинов, Владислав Кънчев, Александър Цонев и Вилиян Вилиянов

10.09.2021 | 22:00 Редактор: Жаклина Иванова

Сериозна заявка за зрелище дадоха бойците преди музикалното бойно шоу ЕFM. Второто издание на елитната бойна верига ще се проведе в събота, 11 септември, в столичната зала "Арена Армеец" с начален час 20:00 ч.

Четирима българи ще излязат на бойната арена - Георги Валентинов, Владислав Кънчев, Александър Цонев и Вилиян Вилиянов. Всички те минаха успешно кантара и утре вечер ще покажат демонстрации по ММА и кейдж бокс. Минути преди претеглянето днес, съперникът на Живко Стоименов – полякът Игор Михалишин, се отказа заради контузия. Организаторите ще търсят до последно негов заместник.

Така 11 демонстрационни дуела остават в програмата, която ще включва и много танци и музика с балет "Нова" и поп звездата Криско. Водещ на събитието ще е Сами Хосни.

"Провеждането на шоуто е доста напрегнато в пандемичната обстановка. Шоуто ще се проведе и хората ще оставят очаровани", сподели мениджърът и отговорникът на EFM за България Никола Атанасов.

"Искам да покажа една добра демонстрация на това, което сме тренирали и на това, което сме променили по време на подготовката ми", каза ММА боецът Владислав Кънчев.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК