"Рома" отпусна 1669 билета за феновете на ЦСКА на "Олимпико"

1619 от тях са на цени от 14 евро, останалите 50 са по 35 евро

08.09.2021 | 21:04 Редактор: Елеонора Танева

УЕФА разреши отново да има гостуващи фенове в мачовете от европейските турнири. Като условие е посочено да се спазват разпоредбите на местното законодателство за капацитет, Ковид рестрикции и условия за влизане в страната. 

1669 билета са предоставени на червените привърженици за предстоящата среща на ЦСКА с "Рома" на стадио "Олимпико" на 16 септември. От клуба уточняват, че има 1619 билета за агитката в сектор "DISTINTI NORD" на цена от 14 евро и 50 билета първа класа в  сектор "МONTE MARIO" на цена от 35 евро. 

Билети могат да се купят само в офисите на администрацията на стадион "Българска Армия". 

"Клубът ни не продава самите билети, а само ще съдейства да бъдат събрани необходимите данни и суми, след което ще получи билетите в PDF формат от "Рома" и те ще бъдат препратени на имейлите на желаещите да посетят срещата", уточняват от ЦСКА.

Билети ще се продават на 9, 10 и 11 септември. 

"По настояване и препоръка на ръководството на Рома, Ви призоваваме да не се опитвате и не купувате билети за други сектори, освен предназначения за армейската публика, тъй като контролът ще е строг и рискът да не Ви допуснат в тях е твърде голям", предупреждават от ръководството на ЦСКА.

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК