Мъри Стоилов: ЦСКА и "Лудогорец" избягаха много напред, трябва да наваксаме

"Тези 13 години, в които съм отсъствал, се е рушило", посочи новият треньор на "Левски"

02.09.2021 | 17:47 Редактор: Тодор Петров
Мъри Стоилов: ЦСКА и

Наско Сираков представи новия треньор на "Левски" Станимир Стоилов на пресконференция на стадион "Георги Аспарухов".

"Изключително съм щастлив, че най-успешният треньор на "Левски" през последните години се завръща в клуба и то в най-тежкия момент. Вярвам, че това ще бъде повратна точка за клуба. Благодаря ти, Мъри!", каза Сираков. 

"Много съм щастлив да се върна в моя клуб. За съжаление, желанията ми бяха да се върна в по-ползотворна обстановка. Очаквах да бъде нов "Левски" с отбор, стадион, но тези 13 години, в които съм отсъствал, се е рушило. За мен "Левски" не е само работа, а основно е любов. Не очаквам да летим и да правим чудеса, но очаквам подкрепата на привържениците", бяха първите думи на Стоилов.

"Ще действам с по-нови идеи. Ако мислите, че съм се предал и без цели, не е така. В тази съблекалня винаги трябва да има по-високи цели. Изоставаме от борбата за титлата и евентуално спечелване на Купата е на дневен ред. Знам, че един ден ще се случи, ако всички работим добре. Който не следва пътя, има други места. Навсякъде левскарят трябва да е за пример. През последните години нищо не се променяше", каза още Мъри.

"От утре се захващаме с по-сериозната работа. "Левски" е на много тежък и труден път и той е такъв, защото противниците ни – ЦСКА и "Лудогорец", избягаха много напред във всяко едно отношение, а "Лудогорец" е изключително много напред със завършена база и стадион. ЦСКА има две участия в Европа, което е перфектно постижение и трябва да наваксаме това изоставане. "Левски" не може да си позволи дълги години да изостава. Няма да бъда щастлив, ако редуваме силни и слаби игри и ще търсим баланс. Ще опитаме да променим мисленето и начина", допълни Стоилов.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК