Ясен Петров преди мача в Италия: Настроението е много добро, трябват ни победи

"Искаме да извлечем максимума от това, с което разполагаме", заяви националният селекционер

01.09.2021 | 10:37 Редактор: Здравко Черкезов
Ясен Петров преди мача в Италия: Настроението е много добро, трябват ни победи

Националният селекционер на България Ясен Петров говори пред медиите преди заминаването на тима за Италия за световната квалификация срещу европейски шампион утре във Флоренция. 

"Настроението е много добро. Отиваме в Италия, настроението трябва да е добро. Имаме дребни проблеми. В момента нашето първенство тече доста интензивно и ще гледаме да извлечем максимума от играчите, които се намират в най-добър игрови ритъм", започна наставникът.

"Вчера проведохме тренировка, на която за първи път се събрахме всички. Предполагам, че при колегите от Италия е същото. Това е реалността и трябва да се съобразим. Искаме да извлечем максимума от това, с което разполагаме. Това е мач, в който няма какво да губиш. Това е европейският шампион, но не трябва да има притеснение. Трябва да отговорим на това, което ни предложат", каза още той. 

"В момента ни предстои Италия. Когато мине този двубой ще правим прогнози за следващите мачове. Оттук нататък ние трябва да търсим победи", посочи Ясен Петров, цитиран от БНР.

Двубоят Италия - България е на 2 септември от 21:45 ч. В класирането в нашата група "С" "адзурите" водят с 9 точки от 3 мача, а националният ни отбор е четвърти с 1 точка.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК