"Челси" преподписа с нападателя Батшуай и го преотстъпи на "Бешикташ"

Той ще може да дебютира още в събота срещу "Газиантеп". 

18.08.2021 | 21:52 Редактор: Десислава Атанасова

Челси удължи договора на нападателя Миши Батшуай, след което ведната го преотстъпи на турския "Бешикташ" под наем за сезона. 

27-годишният белгиец пристигна при Сините още през 2016 г., но така и не успя да се наложи в тима и изкара периоди под наем в "Борусия" Дортмунд, "Валенсия" и два в "Кристъл Палас". 

Все пак с увеличаването на контракта на играча до лятото на 2023 година лондончани може би не са загубили напълно надежда, че той все пак има бъдеще на "Стамфорд Бридж". Естествено съществува и мнение, че клубът се надява той да вдигне цената си при добро представяне в "Бешикташ", след което да бъде продаден по-изгодно. 

Батшуай все пак има и 25 гола в 77 участия с екипа на Челси, макар че в доста от мачовете влизаше от пейката. През май 2017 г, той вкара решаващото попадение срещу Уест Бромич, с което тимът му спечели титлата. 

"Много, много съм щастлив, че идвам в "Бешикташ". Страхотна възможност за мен и нямам търпение да започна да играя. Благодаря за лудото посрещане в Истанбул“ написа нападателят в Туитър.

Той ще може да дебютира още в събота срещу "Газиантеп", пише Gol.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК