Русия за златото на България: Композициите им не са толкова трудни като нашите

"Имаше леки грешки, преди месец и половина на Европейското във Варна ги победихме", заяви Ирина Винер

08.08.2021 | 09:05 Редактор: Искра Ангелова
Русия за златото на България: Композициите им не са толкова трудни като нашите

Русия остана без титла в художествената гимнастика за първи път от Атланта 1996 година. Но очевидно, те не умеят да губят.

Главният треньор и президент на руската федерация Ирина Винер-Усманова заяви, че композициите на българките не са били толкова трудни. 

"Съчетанията на българския национален отбор не бяха чисти, с леки грешки. Една десета се отстранява за всяка свита ръка. Те имаха 7-8 десети от такива грешки. Композициите им не са толкова трудни като нашите и темпото не беше същото. И образът, според мен, нашият се показа по-добре, но не споря, че някой би могъл да хареса българския национален отбор. Особено второто съчетание. Мога да кажа, че обръчите им са много по-добри от топките. И на такива топки незабавно да премахнете Русия от сметките с една и половина точки? Това е смешно", сподели тя пред руските медии.

"Преди месец и половина на Европейското във Варна Русия победи България, а днес още в първата ротация те набраха солидна преднина, въпреки че съчетанието им с пет топки е много по-слабо", допълни Винер.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


4
5 rate up comment rate down comment 3
Петрова
преди 2 години
Да не забравят руснаците, че въобще не трябваше да бъдат допуснати на Олимпиада...А съчетанията им въобще не бяха нищо особено.Е, време е да можете да губите с достойнство... Ама и това не умее те.Браво български момичета. Сигнализирай за неуместен коментар
3
10 rate up comment rate down comment 1
българин
преди 2 години
Руските дураци не знаят как да губят с достойнство. Сигнализирай за неуместен коментар
2
10 rate up comment rate down comment 2
Ради
преди 2 години
Егати злобарката...Браво на нашите гимнастички! :) Сигнализирай за неуместен коментар
1
8 rate up comment rate down comment 2
Nch
преди 2 години
Руски отпадъци, свиквайте-защото така ще бъде в близките 20 години докато *** ви "управлява"! Малка България ви разкатава фамилията! Сигнализирай за неуместен коментар