Топ 5 на играчите, които разочароваха на Евро 2020

31.07.2021 | 17:58 Редактор: Елеонора Танева
Топ 5 на играчите, които разочароваха на Евро 2020

Евро 2020 отмина и излъчи своя нов шампион. Националният тим на Италия спечели заслужено, макар че пътят му към отличието не премина безпрепятствено. Връщайки се малко назад в европейската надпревара, ще видим, че имаше цял куп интересни мачове, красиви голове и голяма тръпка. Имаше обаче някои играчи, които разочароваха с представянето си. Кои пет футболиста не успяха да убедят с изявите си, можете да прочетете по-долу.

1 – Килиан Мбапе

Френската звезда Килиан Мбапе пристигна на Евро 2020 обещавайки да бъде един от най-добрите играчи в надпреварата. Това обаче на практика не се случи, тъй като футболистът не успя да вкара нито един редовен гол и изпусна решаващата дузпа на полуфиналния мач срещу Швейцария. Медиите отправиха силни критики към иначе талантливия играч, на който не му провървя късметът и не успя да убеди френските фенове с колебливите си изяви.

2 – Томас Мюлер

Впечатляващият сезон на Томас Мюлер в "Байерн" (Мюнхен), не можа да се асоциира с представянето на футболиста на Евро 2020. От него се очакваше много повече, но за съжаление на бундестима, нямаше и следа от големия състезател, който вкарваше гол след гол и правеше впечатляващи асистенции. На европейското първенство Мюлер не вкара нито един гол и не успя да бъде полезен на отбора си в някои от най-важните и решаващи двубои.

3 – Бруно Фернандес

Едно от разочарованията за националния отбор на Португалия се казва Бруно Фернандес и на това Европейско се разбра, че халфът на "Манчестър" (Юнайтед), не може да се мери със съотборника си Кристиано Роналдо. Очакванията към Фернандес бяха наистина големи, но не се знае доколко са били основателни, предвид лошата форма на този иначе добър футболист.

4 – Алваро Мората

Отминаха дните, когато в държавния тим на Испания играеха атакуващи таланти, каквито бяха Раул и Фернандо Торес. Испанците разчитаха, че Алваро Мората може да замести тези уникални играчи на Евро 2020, но това не се случи. Мората изпусна златни шансове за гол в надпреварата, а това разочарова привържениците на "Ла Фурия". Състезателят направи много добър мач срещу Хърватия, но пропусна решаващата дузпа в двубоя срещи италианците.

5 – Жерар Морено

Испания хранеше големи надежди за представянето на Жерар Морено на Евро 2020. Този футболист показваше много добри игри за клубния си "Виляреал" и бе нормално да се залага на него на европейското първенство. Феновете на испанските национали и до днес не могат да простят пропусната дузпа на играча срещу Полша, когато мачът завърши с равенство 1:1.

Какво е бъдещето пред тези играчи?

По-горе посочените играчи ще имат и нови шансове за изяви, а Вие можете да залагате на тях и отборите им в бъдеще време. Вижте информация за Betway бонуса в Efirbet, така че да получите най-изгодните оферти за спортни залози, и да се възползвате от тях. Най-големите също са имали слаби моменти, и са изпускали голове, което е напълно нормално. Не можем да съдим строго посочените в статията футболисти, защото те са се доказвали нееднократно.

И, ако сме предложили топ 5 на играчите, които разочароваха на Евро 2020, то това е, за да потвърдим всеобщото мнение на експертите. Далеч сме от идеята да критикуваме признати в световен мащаб имена, имащи място в европейския и световен футбол. Надяваме се, че Ви е било интересно да прочетете тази публикация и Ви пожелаваме всичко най-добро.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК