Десподов: Няма да бъде лесен мач, трябва да сме много умни

"В първия мач видях, че ставаме все по-силни с всяка изминала минута", заяви Валдас Дамбраускас

12.07.2021 | 20:03 Редактор: Искра Ангелова

Българският шампион "Лудогорец" е готов за реванша от първия предварителен кръг на Шампионска лига срещу "Шахтьор" (Солигорск). Днес орлите пристигнаха в Белград, където на неутрален терен ще се изправят срещу беларуския шампион. Двубоят е утре от 22:30 часа.

"Лудогорец" си е "Лудогорец". Искам да покажем добър контрол в мача. Да успеем да вкараме повече голове и да се види това подобрение, което искаме да виждаме след всеки изминал двубой. В първия мач видях, че ставаме все по-силни с всяка изминала минута, но трябва да изглеждаме много по-добре", заяви старши треньорът на "Лудогорец" Валдас Дамбраускас.

"Мисля, че няма да бъде лесен мач и не само аз всички в отбора така мислим. Да, беше хубаво, че успяхме да отбележим гол. Не мисля, че утре ще започнат да търсят гола от първата минута. Според мен ще ни чакат и ако ние вкараме, ще се отворят и ще ни оставят повече пространство. Трябва да сме много умни и да следваме указанията на треньора, да си изиграем по най-добрия начин мача", допълни нападателят на "орлите" Кирил Десподов.

Снимка: Lap.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК