Пред погледа на Наско Сираков - "Левски" направи 1:1 срещу "Левски" на Кокала

На трибуните бяха и близнаците Борислав и Радослав Цоневи, които ще подпишат "Левски" до дни

10.07.2021 | 15:37 Редактор: Елеонора Танева

"Левски" завърши 1:1 срещу "Левски" (Лом) в контролна среща, играна на помощното игрище на стадион "Георги Аспарухов". Наставник на гостите е Емил Велев-Кокала, който донесе последната шампионска титла на "сините" от София.

Първото полувреме на контролата беше изгледана от мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков, който беше в компанията на Пламен Гетов. Близо до тях бяха и близнаците Борислав и Радослав Цоневи, които се очаква през следващата седмица да подпишат договори с "Левски".

"Левски" (Лом) поведе в резултата в 13-та минута на срещата, когато бившият голмайстор на ЦСКА 1948 Андон Гущеров вкара хубав гол. Нападателят засече центриране на Цеков от крилото и прониза Андреев. Малко след това Мариян Огнянов пропусна страхотен шанс да вкара втори гол за гостите, пише gol.bg.

В края на първото полувреме "Левски" изравни. Здравко Димитров стреля от границата на наказателното поле, капитанът на гостите Николай Христов отклони топката и тя влезе в мрежата зад Вълков за 1:1.

Това бе четвъртата контрола за "сините" през тази подготовка. В предишните мачове "Левски" победи "Локомотив" (Пловдив) с 1:0, направи 1:1 с Ботев (Пловдив) и надигра "Локомотив" (София) с 4:0.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК