Международната бойна галавечер SENSHI 9 се завръща на 10 юли с 13 двубоя

На ринга на бойното шоу ще се изиграят финалите на първото Открито Европейско първенство на SENSHI, както и още 7 професионални сблъсъка

05.07.2021 | 13:00 Редактор: Тодор Петров
Международната бойна галавечер SENSHI 9 се завръща на 10 юли с 13 двубоя

На 10 юли в черноморския курорт Камчия ще се проведе 9-ото издание на международната професионална бойна галавечер SENSHI, която този път ще предложи двойно зрелище! На ринга на бойното шоу ще се изиграят 7 професионални двубоя между състезатели по бойни спортове от повече от 11 страни, както и още 6 наелектризиращи сблъсъка за първите по рода си Европейски пояси на Професионалната лига на KWU.

Бойната вечер ще започне точно в 20,00 часа в Амфитеатъра в Камчия и ще бъде със свободен вход за всеки, който иска да стане свидетел на качествени двубои. Първите 6 сблъсъка от бойната карта на SENSHI 9 ще бъдат между финалистите от първото Открито Европейско първенство на Професионалната лига на Световния киокушин съюз. То ще започне два дни по-рано - на 8 и 9 юли в голямата зала на спортно-оздравителния комплекс „Камчия“. В него ще участват 60 състезатели от 15 страни, разпределени в 6 категории, а 12-те победители на 9 юли, ще се класират за големите финали на SENSHI 9.

Галата ще бъде открита именно с 6-те финала за Европейските пояси на SENSHI и ще продължи с други 7 битки между професионални състезатели от България, Русия, Беларус, Украйна, Германия, Испания, Босна и Херцеговина, Гърция, Хърватия, Франция, Румъния. Сблъсъците ще бъдат открити за публика, а входът ще бъде безплатен.

А за всеки, който не може да отиде да гледа зрелището на място, SENSHI 9 ще се излъчва на живо за България по Bulgaria ON AIR, MAX Sport, Boec.BG, както и пряко за цял свят по американската онлайн телевизия FITE и на Boec.com, Kwunion.com, Kyokushin Karate News и Fighto.News.

Първото открито Европейско първенство на Професионалната лига на KWU и международната бойна галавечер SENSHI 9 ще се проведат в рамките на 15-ия Международен летен лагер по киокушин, който започна на 4 юли в Камчия, в който участват над 1200 участници от 28 страни в цял свят.

Европейското първенство трябваше да се състои през миналата година, но заради усложнената епидемиологична обстановка в цял свят, наложена от разпространението на Ковид-19, беше отложено. Сега организаторите от KWU International Professional League ще го проведат в рамките на най-голямото световно киокушин събитие.

SENSHI 9 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на SENSHI 9 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.