Удар по ЦСКА 1948: Цветомир Найденов, опитал да изобличи Божков, влиза в "черния списък"

Бившият съдружник на Васил Божков изнасяше данни срещу дейността му

15.06.2021 | 10:53 Редактор: Тодор Петров
Удар по ЦСКА 1948: Цветомир Найденов, опитал да изобличи Божков, влиза в

Финансовият благодетел на ФК ЦСКА 1948 Цветомир Найденов е сред най-любопитните имена в разширения списък на лицата, които попадат или потенциално биха попаднали в обхвата на санкциите, наложени от Службата за контрол на чуждестранните активи (OFAC) на министерство на финансите на Съединените американски щати, който българското финансово министерство публикува.

Бившият съдружник на Васил Божков започна да изнася данни срещу дейността му, влизайки в ролята на „изобличител“, твърдейки, че Божков прилагал различни схеми за укриване на данъци, за които самият Найденов разбрал съвсем наскоро

В разширения списък, който Министерството на финансите публикува, са включени физическите лица, които попадат и потенциално биха попаднали в обхвата на санкциите, наложени от OFAC, асоциирани лица, тоест „всички съдружници, акционери, управители и членове на органи за управление и контрол на юридическите лица към момента и за последните 5 години“. 

Тези хода са участвали в повече от едно дружество и са с установена безспорна свързаност с физически и юридически лица от първия списък с наказани. Тази листа може да бъде допълвана или коригирана при получаване на нови данни или факти.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


4
0 rate up comment rate down comment 0
Франк Лойд Райт
преди 2 години
До сега разбрах само кои са корумпиращите, кога ще разбера кои са корумпираните? Сигнализирай за неуместен коментар
3
1 rate up comment rate down comment 1
123
преди 2 години
2
3 rate up comment rate down comment 2
анонимен
преди 2 години
Тоя използва случката, за да си рачисти терена. Първо каза, че го зпалашвал, после каза, че убивал хора, накрая каза, че бил изнасилвач. Не че нещо, ама са били партньори 15 години. За ко мълча уе? Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 2
Нина
преди 2 години