Световноизвестен футболист обявява своя промоционална кампания в Т Маркет

Всички футболни запалянковци с нетърпение очакват Световното първенство по футбол 2022 г.

01.06.2021 | 15:50 Редактор: Жаклина Иванова
Световноизвестен футболист обявява своя промоционална кампания в Т Маркет

Всички футболни запалянковци с нетърпение очакват Световното първенство по футбол 2022 г., което ще се проведе в Катар и ще бъде първата световна купа, провеждана някога в арабския свят.  И когато става въпрос за Световното първенство по футбол, българите с носталгия и гордост си спомнят за далечната 1994 г, когато първенството се проведе в САЩ. Тогава отборът, воден от Любо Пенев, успя да се класира за САЩ в последната минута от двубоя с Франция при резултат 1:1, когато Емил Костадинов заби фантастичен гол на техен терен. Незабравима минута, незабравими емоции! 

Цяла България беше пред екраните и ликуваше, докато отборът печелеше победа след победа. Всички помнят победата над Мексико с инфарктни дузпи след продълженията, както и над Германия при дадена дузпа в полза на германците, когато победните голове за България бележат Христо Стоичков и Йордан Лечков. Така България стига до полуфинала, където губи от Италия и след това в борбата за третото място губи от Швеция.

Така или иначе всички българи се радваха на постижението на българския отбор, а Столичният общински съвет вписа имената на целия отбор в златната книга на София, като ги направи почетни граждани на столицата.

И докато с трепет очаквате какво ще се случи догодина на следващото Световното първенство по футбол, Т Маркет започва нова промоционална кампания, свързана с футбола и с незабравимото име на известния в цял свят българин Христо Стоичков. Промоцията е подробно описана в новата Т Маркет брошура, която е валидна от 18.05.2021 г., и включва възможността да закупите топка и тениска Adidas, тениска и шапка с марката на легендарния Христо Стоичков, както и неговата биографична книга, пълна с повратите на съдбата, през които е преминал. 

Ако съберете достатъчно бонус точки, ще можете да закупите всичко това на промоционални цени и да се почувствате като част от футболната игра. Единственото, което трябва да направите, е да закупувате продукти от Т Маркет за периода от 18 май до 25 юни и да събирате точки за всяка покупка над 15 лв.

Христо Стоичков стана рекламно лице на веригата супермаркети Т Маркет, за да доставя радост и многобройни приятни изненади на българските потребители, сред които е предстоящата кампания "Златни попадения“. Камата реши да стане част от веригата, заради подкрепата, която тя оказва на българските производители и заради фокуса, който е отправен към българската продукция.

Нещо повече, в Т Маркет вече са налични спортни дрехи с марката на Христо Стоичков, а веригите в София и Пловдив предлагат и възможност за онлайн поръчки, които се доставят безплатно до дома. По този начин дори онлайн потребителите могат да се възползват от предстоящата кампания и да не пропуснат нито една възможност да съберат бонуси за покупките си - златни топки.

Именно Стоичков е носител на най-престижните награди във футбола, след които са "Златната обувка“, “Футболист на годината”, “Спортист на годината”, "Златната топка“ и др.

И ако това лято светът не е футбол, тази "златна“ кампания на Камата ще ви напомни за онази паметна 1994 г, когато всички се гордеехме, че сме българи, гордеехме се с родния футбол и с "нашите лъвски момчета“!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК