Голмайсторът на ЦСКА преминава в "Удинезе" срещу 3 млн. лв.?

Оферти към Жорди Кайседо има още "Базел" и ПСВ Айндховен

24.05.2021 | 09:57 Редактор: Тодор Петров
Голмайсторът на ЦСКА преминава в

Италианският "Удинезе" е готов веднага да извади 1,5 млн. евро за нападателя на ЦСКА Жорди Кайседо. Мениджърът на 23-годишния стрелец Ернан Банато обяви, че сериозен интерес към клиента му има от три европейски клуба - "Удинезе", швейцарския "Базел" и нидерландския ПСВ Айндховен, пише "Тема Спорт". 

Кайседо беше привлечен на "Армията" през зимата. Той дойде като свободен агент, след като стигна до съд с предишния си клуб - бразилския втородивизионен "Витория" (Баия), където играеше и бишвият плеймейкър на "Лудогорец" Марселиньо. 

Еквадорецът много бързо се адаптира към "червените". В 12 мача в елита Жорди вкара 6 гола. Той се разписа и 3 пъти в 5 срещи за Купата на България и помогна на тима да триумфира в надпреварата. 

Таранът се превърна във водещ играч и надали ръководството ще го продаде за 1,5 млн. евро. За него ще бъде искана по-голяма цена. А тепърва Кайседо може да стане по-скъп на трансферния пазар. Очаква се той да бъде повикан в националния отбор за предстоящите световни квалификации, които са последвани от Копа Америка. 

Ако Кайседо бъде включен в селекцията, той ще пропусне лятната подготовка на ЦСКА. 

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК