ЦСКА към МЗ: Проявете благоразумие и пуснете повече публика на финала за Купата

"Армейците" с официална позиция по казуса с ограничението в билетите 

17.05.2021 | 12:01 Редактор: Тодор Петров
ЦСКА към МЗ: Проявете благоразумие и пуснете повече публика на финала за Купата

От ЦСКА отново изразиха категоричната си позиция, че трябва да бъдат отпуснати повече билети за финала за Купата на България в сряда. "Червените" ще спорят с "Арда" за трофея и са разочаровани от мълчанието на властите по спорния казус.

ще миналата седмица по време на срещата между организаторите на финала, органите на реда и представители двата отбора, клубът ни заяви своята категорична позиция, че предоставените 2000 билета за публиката на ЦСКА са крайно недостатъчни. Тогава неофициално получихме индикации, че отговорните институции работят по разрешаването на казуса и е въпрос на време той да бъде решен в полза на многобройните фенове, които искат да подкрепят любимците си и да се насладят на футболния празник.

За съжаление, към момента - понеделник, 11:07 часа, все още нямаме развитие по ситуацията, което силно ни притеснява. Остава малко време до срещата и затова призоваваме Министерството на здравеопазването и всички, от които зависи, да вземат по-скоро решение в името на футбола. А именно, двубой с такава важност и емоционален заряд да се проведе пред хората, заради които тази игра се е превърнала в световен социален феномен", пишат от клуба в официалната си страница.

"Надяваме се, че благоразумието ще надделее и хилядите привърженици на ЦСКА няма да бъдат ощетени. Във всеобщ интерес е подобен спектакъл да се изиграе пред подобаващо всеотдайна публика", категорични са от "Българска армия".

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК