"Реал" (Мадрид) все повече се отдалечава от защита на титлата си в Ла Лига

Тимът, воден от Зинедин Зидан, записа второ шампионатно равенство в последните си 3 срещи

25.04.2021 | 09:20 Редактор: Юлия Христова

"Реал" (Мадрид) все повече се отдалечава от това да защити титлата си в испанската Ла Лига. "Белият балет" и Бетис завършиха наравно 0:0 в мач от 32-ия кръг, игран на стадион "Алфредо Ди Стефано".

И двата отбора имаха своите добри възможности да откраднат победата днес, но не успяха да покажат достатъчно точен мерник, за да отбележат поне едно попадение.

Така тимът, воден от Зинедин Зидан, записа второ шампионатно равенство в последните си 3 срещи и пропусна шанса да се изравни по точки с лидера Атлетико Мадрид.

Въпреки това "кралете" продължават серията си от 13 поредни мача без поражение в Ла Лига.

От другата страна, за отбора на Бетис това е 5-о последователно реми. Андалусийци се представят добре, когато гостуват на мадридчани, и нямат загуба в последните си вече 4 визити в столицата (2 победи, 2 равенства), пише gol.bg.

Футболистите на Мануел Пелегрини продължават битката си за място в Европа, като заемат 6-ото място във временното класиране с актив от 50 точки.

Реал Мадрид е втори със 71, на 2 т. от първата позиция, но "белите" са и с мач повече. Барселона е плътно зад тях, като има 2 мача по-малко и изостава с 3 т.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК