Контузия вади играч на ЦСКА от мачовете с "Арда" и "Лудогорец"

За "орлите" аут е Бърнард Текпетей

09.04.2021 | 11:05 Редактор: Искра Ангелова
Контузия вади играч на ЦСКА от мачовете с

Контузия точно преди първия 1/2-финален мач за Купата на България с "Лудогорец" е извадила Тибо Вион от титулярния състав на ЦСКА. Френският краен бранител е получил травмата на последното занимание преди мача, проведено на "Армията".

Вион е бил предвиден да започне в стартовите 11, но в крайна сметка е отпаднал от групата. В негово отсъствие като титуляр излезе Иван Турицов, който бе основно резерва при Бруно Акрапович. Травмата ще извади Вион и за утрешното домакинство на ЦСКА на "Арда", а той ще е под въпрос и за реванша с "Лудогорец", пише "Тема спорт".

Извън сметките за тези две срещи твърдо остава Адалберто Пеняранда, който също е контузен. Венецуелецът бе извън групата за мача с "Лудогорец", също както и полузащитникът Феде Варела. Аржентинецът с испански паспорт не попадаше в сметките и при Бруно Акрапович. 

За "Лудогогорец" аут е Бърнард Текпетей, който получи червен картон на "Армията" и беше наказан за два мача. Припомняме, че мачът в София завърши 1:1, а реваншът в Разград е идният вторник.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК