Ибрахимович не сдържа сълзите си преди завръщането в отбора на Швеция

Близо 5 години по-късно той отново ще облече жълто-синята фланелка

23.03.2021 | 20:51 Редактор: Юлия Христова

Силните мъже също плачат. Златан Ибрахимович не сдържа сълзите си по време на пресконференция по повод завръщането му в националния отбор на Швеция.

През 2016 година Златан Ибрахимович обяви, че се разделя с националния отбор на родината си Швеция. Близо 5 години по-късно той отново ще облече жълто-синята фланелка. 

Завръщането му в националния отбор на Швеция е изключително емоционален момент за 39-годишния нападател, а на последната пресконференция на тима Ибра не сдържа емоциите и сълзите си.

"Беше трудно, когато напуснах отбора. Синът ми Златан-Винсент се разплака, защото не искаше да напускам отново. Но сега, за щастие, всичко е наред. Тук съм и мога да прекарам повече време с него благодарение на националния отбор", каза той. 

Неостаряващият нападател продължава да държи рекорда за най-много голове за националния отбор на Швеция. Ибра има на сметката си 62 попадения и 116 мача. 

Сега на Златан Ибрахимович и Швеция предстоят три мача от квалификациите за Мондиал 2022 срещу Грузия, Косово и Естония. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК