Изписаха Тайгър Уудс от болницата след бруталната катастрофа

Щастлив съм да съобщя, че се завърнах у дома и продължавам възстановяването си, каза той

17.03.2021 | 12:50 Редактор: Десислава Атанасова
Изписаха Тайгър Уудс от болницата след бруталната катастрофа

Тайгър Уудс е напуснал болницата и се възстановява у дома, след като беше сериозно ранен в автомобилна катастрофа в Лос Анджелис миналия месец.

В изявление, публикувано в социалните медии, голф звездата благодари на болничния персонал, който се е грижил за него след катастрофата, която претърпя на 23 февруари.

"Щастлив да съобщя, че се завърнах у дома и продължавам възстановяването си. Толкова съм благодарен за проявените грижа и подкрепа, както и за вдъхнатия кураж, които получих през последните няколко седмици, каза Уудс.  

И допълни:

"Всички вие положихте страхотни грижи за мен и не мога да ви благодаря достатъчно. Ще се възстановявам в дома си и ще работя, за да ставам по-силен с всеки изминал ден“, каза американецът.

Легендата на голфа получи сериозни травми, когато колата му излетя извън пътя и се обърна няколко пъти по време на инцидента миналия месец.

45-годишният 15-кратен шампион в Мейджърите по-късно се подложи на операция, продължила няколко часа, за да възстанови фрактурите на двата крака и глезена си.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК