Животът на Тайгър Уудс е вън от опасност, спасил го е коланът

Легендарният голфър не е бил употребил алкохол или упойващи вещества

24.02.2021 | 14:20 Редактор: Здравко Черкезов

След операция животът на легендарния състезател по голф Тайгър Уудс е вън от опасност. Вчера той катастрофира тежко. Лекарите казват, че е получил счупвания, включително и на единия глезен.

Тайгър Уудс е загубил контрол над колата си след 7 часа сутринта на булевард в Лос Анджелис, а в резултат автомобилът се е преобърнал няколко пъти. След катастрофата полицията призна, че това е проблемен участък - стръмен и с много завои. А според властите това, което е спасило 45-годишния шампион, е коланът. 

"Много съм щастлив, че г-н Уудс успя да излезе от това жив. Много катастрофи съм видял. Според мен видът кола, която е карал и фактът, че е бил с колан са му спасили живота. Той изглеждаше спокоен и осъзнат и можеше да говори", сподели заместник-шерифът на Лос Анджелис Карлос Гонзалес Гонзалес. Наложило се е пожарникари да извадят Уудс от колата. Самият заместник-шериф, който първи е бил на мястото, не е посмял да се намеси.

"Говорих с него. Питах го как се казва и той отговори: "Тайгър". Разпознах го веднага", допълни Гонзалес.

Голф играчът, променил изцяло света на спорта, не е бил употребил алкохол или упойващи вещества.

Само преди няколко дни голфърът даде интервю след поредна операция на гърба. "Чувствам се добре, малко схванат. Все още не тренирам засилено, както преди. Само във фитнеса и все още съм на рехабилитация", казва тогава Уудс. 

Негови фенове вече посочиха, че в интервю, дадено преди няколко дни, Уудс е изглеждал видимо уморен и в недобро състояние.

Вижте повече по темата в репортажа.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК