Невероятните постижения в голфа през погледа на Тайгър Уудс – в биографичния филм „Феноменът Тайгър Уудс“

Австралийската продукция за живота на голф играча ще се излъчи на 8 май в 9,30 часа по Bulgaria ON AIR

06.05.2018 | 12:00 Редактор: Меги Радева
Невероятните постижения в голфа през погледа на Тайгър Уудс – в биографичния филм „Феноменът Тайгър Уудс“

Тайгър Уудс е един от най-успешните голф играчи в света, благодарение на неговите умения, издръжливост и устрем. Талантът му си проличава още в много ранна възраст, след като хваща стика за голф на едва три години, а родителите му имат силни амбиции един ден той да бъде сред най-добрите играчи. След време Уудс не само успява да достигне това признание, но надхвърля очакванията на всички, с помощта на своя ментор и пътеводител – неговия баща. На 8 май в 9,30 часа телевизия Bulgaria ON AIR ще излъчи биографичния филм „Феноменът Тайгър Уудс“, който разказва историята на емблематичния голф играч.

На петнадесет години и шест победи на световното първенство по голф за младежи по-късно Тайгър Уудс се превръща в най-младия шампион сред аматьорите в света. Постиженията на Уудс му донасят многобройни възможности, сред които кампания и договор с „Nike” за милиони долари, когато той е само на 21. През годините феноменът Тайгър Уудс превръща играта на голф в достъпен за всички спорт в Съединените Щати.

Станете част от живота и невероятните постижения на един от най-добрите голф играчи в целия свят, с биографичния филм „Феноменът Тайгър Уудс“ – на 8 май в 9,30 часа по Bulgaria ON AIR.

„Феноменът Тайгър Уудс“ (Tiger Woods Prodigy)

Биографичен, Австралия.