Акрапович разкри от какво е разочарован и какво цели в ЦСКА

Босненският специалист говори преди мача с "Етър"

12.03.2021 | 13:05 Редактор: Тодор Петров

"Срещу "Етър" се надявам да стане един здрав мач, ще е въпрос на издържливост. През всички 90 минути искаме да ги притиснем и да създадем шансове за гол", заяви треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович.

"Червените" посрещат "виолетовите" в неделя от 17:00 часа на стадион "Българска армия".

Босненският специалист даде информация за кадровите проблеми на "армейците". "Пеняранда пак няма да е готов за игра, има още малко разтежение, положението там е малко по-трудно. Трябва да го изчакаме още малко, надявам се за следващия мач за Купата да е готов", разкри Акрапович.

"Имаме проблем с Амос, той няма да може да играе, но се връща Джеферсон, което е много добре за нас, неговата сигурност с топката може много да ни помогне. Жул Кейта изглежда много добре на тренировки, дано остане здрав, защото има качества да помогне на отбора, работим с него допълнително, защото той има нужда от това", обясни той, цитиран от gol.bg.

"И аз се разочаровах от мача в Разград, винаги искам да съм на върха, да печелим мачовете, но понякога не се получава. Човек трябва да приеме това и да продължава да работи още повече, за да става това, което искаш. Това, което все още не е толкова наред при нас, е нападението, където имаме двама нови човека", каза още Акрапович.

Снимка: Lap.bg

Вижте повече в репортажа на Симеон Ичев.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК