Акрапович: Не съм "копи пейст" треньор, кой твърди, че ще ме уволнят?!

"Аз си върша работата добре и така ще продължавам", каза ядосания треньор на ЦСКА

04.03.2021 | 12:59 Редактор: Никола Симеонов
Акрапович: Не съм

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович заяви, че не се чувства под напрежение и никога не е бил поставен под такова след поражението с 0:1 от "Лудогорец". Той реагира остро на въпрос, свързан с публикации в медиите за негова смяна при евентуално отпадане от "Черно море" за купата.

"Вие имате ли информация от някой от клуба, да сте говорили с някого, че може да бъда уволнен? Кой твърди това? Правите всички "копи-пейст" и създавате напрежение. Аз не съм треньор "копи и пейст", вижда се какъв тип съм. Говоря отворено с всички, няма да скрия нищо. Мен това изобщо не ме притеснява. Аз си върша работата добре и така ще продължавам", заяви Акрапович, цитиран от "Тема спорт".

"Дали Купата е любимият ми турнир? Така изглежда. Обаче искаме да сме успешни и в първенството. Надявам се, че ще успеем да го направим. За мен беше важно да спечелим на осминафиналите, независимо с какъв резултат. "Черно море" е силен отбор с добър треньор, срещу тях никога не е лесно, защото имат и добри индивидуалности", каза треньора

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК