Всички бойци преминаха успешно официалния кантар на SENSHI 7

К-1 легендите Петер Артс и Семи Шилт заявиха, че очакват силни битки

26.02.2021 | 18:00 Редактор: Никола Симеонов

Всички 22-ма бойци от бойната програма на SENSHI 7 преминаха безпроблемно официалния кантар на галата и утре ще се качат на ринга, за да ни предложат силни битки по правилата KWU SENSHI, KWU Full contact, WAKO PRO K-1, както и муай тай. 

Официалното претегляне се проведе на 26 февруари, от 12 часа, при засилен интерес, а самите бойци бяха повече от нетърпеливи да се качат на кантара. Събитието беше открито от К-1 легендите от Нидерландия Петер Артс и Семи Шилт.

"Много се радвам, че съм тук и съм сигурен, че ще се получи страхотна гала, защото галавечерите на SENSHI винаги са такива“, заяви от сцената

Всички 22-ма бойци от бойната програма на SENSHI 7 преминаха безпроблемно официалния кантар на галата и утре ще се качат на ринга, за да ни предложат силни битки по правилата KWU SENSHI, KWU Full contact, WAKO PRO K-1, както и муай тай. 

Официалното претегляне се проведе на 26 февруари, от 12 часа, при засилен интерес, а самите бойци бяха повече от нетърпеливи да се качат на кантара. Събитието беше открито от К-1 легендите от Нидерландия Петер Артс и Семи Шилт.

"Много се радвам, че съм тук и съм сигурен, че ще се получи страхотна гала, защото галавечерите на SENSHI винаги са такива“, заяви от сцената четирикратният шампион от Световните Гран При на К-1 Семи Шилт.

"Боевете утре наистина ще са много интересни. Пожелавам на всички бойци утре успех!“, каза пред публиката и Петер Артс,  който е трикратен световен шампион в тежката категория на сериите К1 Гран При.

Преди да премине към началото на кантара, приветствие към участниците направи и генералният секретар на Световния киокушин съюз Александър Пичкунов. "Искам да пожелая на всички успех и нека най-силните победят“, обърна се той към всички, които предстои да се качат на горещия ринг на SENSHI утре.

Пичкунов бе наблюдател на бойците, които ще играят по правилaта KWU SENSHI и KWU Full contact, където са позволени по-близки бойни ситуации, удари с лакти, колена и хвърляния на ринга.

Претеглянето на представителите от Португалия и Русия, които ще се бият в единствения муай тай двубой за вечерта, наблюдава заслужилият майстор на спорта Красимир Димов, а за последните пет двубоя за Световните и Европейски титли на WAKO PRO наблюдаващ беше супервайзорът на WAKO – Горан Шимурина.

В събота, на 27 февруари, именно на ринга на SENSHI ще се определи кои ще са новите Световни шампиони на WAKO PRO K1 в две теглови категории, като едната титла ще защитава капитанът на националния отбор по кикбокс на България Атанас Божилов. В сблъсък между Германия и Сърбия ще се определи и вторият голям Световен шампион на WAKO PRO. Галата ще започне точно в 18 часа и ще се излъчва на живо както в България по Bulgaria ON AIR, MAX Sport и Boec.BG, така и в чужбина – онлайн на Boec.com, FITE, Kwuion.com и Kyokushin Karate News.

Три от двубоите на SENSHI 7 ще решат и кои ще бъдат новите притежатели на Европейски титли на WAKO PRO, като претенденти и в трите мача ще бъдат родните изтъкнати бойци Петър Стойков, Николай Йоргов и Едуард Александян.

Ето ги и резултарите от кантара:

1.KWU SENSHI, кат.  – 80 кг:

Руслан Насибулин (Беларус) – 80 кг срещу Георги Дойчев (България) – 78.5 кг

2. KWU SENSHI, кат. + 90 кг:

Жан-Пол Жако (Франция) – 84,6 кг  срещу  Кристиян Дойчев (България) – 84,7 кг 

3. KWU SENSHI , кат. +90 кг

Йон Бритчи (Молдова) – 98 кг срещу Даниел Гълъбаров (България) – 106 кг.

4. KWU Full Contact, кат. +90 кг

Ахмед Кърнич (Босна и Херцеговина) – 114 кг срещу Виталий Ишахнели (Русия) – 98,8 кг

5. Myau Thai Rules, кат. 70 кг 

Дмитро Хлевка (Португалия) – 70 кг срещу Артьом Пашпорин (Русия) – 69,8 кг

6. KWU Full Contact, кат. 85 кг

Анлор Дира (Нидерландия)  – 85 кг срещу Андрей Чехонин (Русия) – 84,1 кг

7. WAKO PRO Европейска титла K1, кат. 69,1 кг

Богдан Базюк (Украйна)  – 69,1 кг срещу Петър Стойков (България) – 69,1 кг

8. WAKO Pro European title K1 Rules, кат. 78,1 кг

Николай Йоргов (България)  – 78,100 кг срещу Жига Печник (Словения) – 77,77 кг

9.WAKO PRО European title  K1 Rules,кат.  81,4 кг

Едуард Алексанян (България)  – 81,400 кг срещу Любо Ялови (Сърбия)– 81,400 кг

10. WAKO PRO World title K1 Rules,  кат. 71,8 кг

Слободан Мияйлович (Сърбия) – 71,800 кг срещу Атанас Божилов (България) -71,200 кг

11. WAKO PRO World title, K1 Rules, кат. 81,4 кг

Сергей Браун (Германия)  – 81,200 кг срещу Александър Менкович (Сърбия) – 79,900 кг

Стартът на професионалната галавечер ще бъде обявен  на 27 февруари, събота, точно в 18 часа. SENSHI 7 ще се излъчва на живо в каналите на Boec.bg, Boec.com, по Bulgaria ON AIR, на MAX Sport, както и на американската безплатна онлайн телевизия FITE.

SENSHI 7 се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) и Световната асоциация на кикбокс организациите (WAKO PRO), както и със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец“, MAX Sport, '"България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на събитието са Boec.bg и Boec.com, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts и информационния портал Kyokushinkarate News.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК