Акрапович за мача с "Лудогорец": Нашият стил е неудобен за противника

"Селекцията никога не приключва", заяви той

25.02.2021 | 22:22 Редактор: Искра Ангелова

Интересът на ЦСКА към Кох е още от лятото на миналата година, но тогава сделката не се е осъществила заради несъгласие от страна на бившия му клуб. Сега Мено Кох се очаква да подсили защитата на "армейците". 

"Селекцията никога не приключва. Това не е само за ЦСКА. Радвам се за всеки един, който има качества и дойде в тима. Нидерландският бранител е качествен играч.“

В събота "армейците" гостуват на "Лудогорец" в изключително важен мач и за двата тима. В миналия кръг шампионите отстъпиха на "Локомотив" (Пловдив) с 2:3, докато "червените" победиха като домакин "Черно море" с 1:0. 

"Винаги е трудно срещу хора, които обичат да играят шах, да направиш правилната тактика. "Знаем, че нашият стил на игра е неудобен за противника. Физически сме подготвени", допълни наставникът на "червените".

Относно избора за назначението на съдията Драгомир Драганов, Акрапович заяви: "Тук се говори само за напрежение и притеснение. Никой не говори, че трябва да се радваме на този мач. Цяла България да се радва за такъв голям двубой - първият срещу втория. Опитват се хората да създават напрежение върху съдиите. Работата им не е лесна. Призовавам да успокоим нещата и да гледаме нормално. Дано съдиите да не се виждат и да не се говори за тях".

Вижте повече в репортажа на Ваня Симонска.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК